Sunati la: 0751 337 962 Email: office@myenviro.ro Facebook
Contact  

Servicii  

Activitate  

Despre Noi  

Acasă  

×

Căutare
AVIZ/ACORD DE MEDIU  Autorizatia de mediu/Autorizatia Integrata

  REVIZUIREA AUTORIZAŢIEI DE MEDIU

  Solicitarea şi obţinerea actelor de reglementare din punct de vedere a protectiei mediului (autorizaţiei de mediu/autorizatie integrata) sunt obligatorii atât pentru desfăşurarea activităţilor existente, cât şi pentru începerea activităţilor noi.Societatea noastra va acorda consultanta in procesul de identificare a codurilor CAEN specifice activitatii desfasurate in vederea stabilirii necesitatii obtinerii Autorizatiei de mediu, asigurandu-va suportul tehnic prin informatii complete si actualizate.De asemenea, asiguram intocmirea documentatiei tehnice necesare pentru obtinerea Autorizatiei de mediu/Autorizatie Integrata astfel :

  • Constituirea dosarului propiu-zis in trei exemplare cu toate documentele solicitate de autoritatiile de mediu in vederea depunerii acestuia la autoritatea competenta.
  • Inscrierea in sistem SIM.Webform.Public pentru inregistrarea cererii privind obtinerea actelor de reglementare privind protectia mediului.
  • Intocmirea si depunerea la APM Timis a completarilor solicitate in cadrul procedurii de reglementare, de catre reprezentantii acestora, in vederea obtinerii autorizatiei/autorizatie integrate de mediu.
  • Verificarea in teren in timpul procedurii de autorizare, de cate ori este nevoie a amplasamentului, la solicitarea clientului, pentru corelarea datelor din teren si transmiterea corecta a acestora la autoritatea acompetenta.

  Revizuirea autorizaţiei de mediu se realizează ori de câte ori există o schimbare de fond a datelor care au stat la baza emiterii ei. Titularul activităţii informează în scris autoritatea de mediu competenta despre acest lucru, iar aceasta decide : emiterea unei autorizaţie de mediu revizuita, incluzând acele date care s-au modificat, sau decide reluarea procedurii de emitere a unei noi autorizaţii de mediu.

  Procedura de revizuire parcurge aceiasi pasi ca la obtinerea autorizatiei de mediu, in functie de complexitatea modificarilor intervenite in activitatea desfasurata.

  Derularea activitatilor existente precum si inceperea unor activitati noi, cu potential impact semnificativ asupra mediului, se realizeaza numai in baza autorizatiei de mediu.
Servicii asemănătoare:

Prin personalul sau specializat cunoscator ai legislatiei si standardelor europene si nationale in domeniul protectiei mediului, Echipa MyEnviro ofera solutii, clientilor sai de pe intreg teritoriul Romaniei, in vederea respectarii legislatiei de mediu in vigoare.
Sunteți impresionați de ceea ce ați văzut până acum?

Începeti cum scrie la carte orice proiect nou cu tot ce este necesar la dosar.

PARTENERII NOȘTRI

Colaboram cu următoarele firme:CONTACTAȚI-NE

Aveți o întrebare? puneți-o aici!

Strada Jókai Mór Nr.19
Tel: +40 0751 337 962
Email: office@myenviro.ro